Board of Directors

Board of Directors:

President: Nils-Ole Stubberud (Norway),  E-mail: nos@scinordic.com

received_10156191456584799

Nils-Ole Stubberud (f. 1967) har reist til utlandet på jakt siden begynelsen av 90-tallet. Han har rukket og besøke 4 kotinenter, og oppskater alle former for jakt med rifle, men har en forkjærlighet for riktig villmarksjakt. Gjerne med sovepose og telt i fjellet. Nils-Ole er  i tillegg til SCI Master Measurer, SCI Official and Master Measurer instructor.

Vice President: Jens Kjær Knudsen (Denmark), E-mail: jens@kjaerknudsen.com

DSC01675

Jens Kjær Knudsen har været aktiv i organisationsarbejde inden for jagt i over 30 år, hvoraf de 8 har været som formand for Nordisk Safari Klub. Jens har igennem alle årene leveret artikler til danske og internationale jagtmagasiner, han har været en del af proteamet på Hunters Video og således medvirket i adskillige film. Særlig kendt er Wild Boar Fever serien. De seneste år har Jens rejst med jagtfotograf Thomas Lindy Nissen og sammen har de leveret over 50 artikler til jagtmagasiner og katalogen. Dertil kommer flere bøger om at rejse på jagt. Jens er den yngste modtager af Nordisk Safari Klubs European Grand Slam, og har modtaget Grand Slam Club Ovis’ udmærkelse for at have nedlagt over 20 Ibex arter rundt om i verden. Samlet har Jens jagtet i 40 lande, på 6 kontinenter og nedlagt over 170 arter. Han dyrker – ved enhver given lejlighed – alle former for jagt med riffel, hagl og bue. Jens er godkendt SCI opmåler og driver i dag Global Hunting Consulting A/S, der yder konsulentbistand inden for international jagt.

Secretary & Accountant: Vivi Højer Jensen (Denmark), E-mail: vj@scinordic.com

IMG_2802

Vivi Højer Jensen er en aktiv jæger. Der jages ivrigt især med riffel, men også med hagl og bue. De mange udenlandsjagter har ført hende mange steder rundt om på kloden. Vivi er er meget engageret i foreningsarbejde og er formand for den lokale forening – Gesten Jagtforening. Hun er desuden jagttegnskursuslærer og riffelinstruktør. I 2013 gennemførte hun P.H. uddannelsen i Syd Afrika.

Board member: John Kofoed (Norway), E-mail: john@rauma-jakt-fiskesafari.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

John Kofoed er en lidenskapelig jeger og fisker. Jakt i hele verden er spennende, men Afrika ligger Johns hjerte nærmest . Taxiderdermy og trofeer har alltid vært spennende, siden hans familie driver et stort selskap innen det faget. Han jakter med både rifle og bue. Johns yrke er fiskeguide og skipper. John er SCI Master Measurer.

Board member: Frans Juhlin (Sweden), E-mail: frans.juhlin@slangspecialisten.se

Ren nr 1 (2)

Frans Juhlin (f.1961) uppskattar jakt och fiske i alla former. Han har jagat i över 40 år och jagar lika gärna med hagel som med kulgevär. Utlandsjakt är något Frans verkligen uppskattar och han har jagat i mer än 20 olika länder.

Han driver en egen verksamhet sedan drygt 20 år med försäljning till industrin. Frans är SCI Master Measurer.

Alternate: Per Kauffmann (Denmark), E-mail: per@luneborg.com

Merriams montana

(f. 1956) har de sidste mange år været en flittig skribent og foredragsholder indenfor jagt og natur. Han har skrevet artikler i stort set samtlige danske publikationer om jagt og lavet manuskripter til adskillige film om natur og jagt. Udgav i 2008 sin debutbog, “Gråspurv & grizzly”, og i 2010 “Bæver & bison”. Har siden 2014 deltaget som både arrangør og guide på Danmarks Radios TV-produktion “Nak & Æd”.  Seneste har Per Kauffmann været medforfatter på en bog om Natur- og vildtpleje i skovene. Jagtmæssigt har Per Kauffmann rejst på jagt i udlandet mere end 100 gange, og har især tabt sit hjerte til Nordamerika. Han er født og opvokset i St. Vildmose i Nordjylland, hvortil han er vendt tilbage efter 25 år på Sjælland. Per er SCI Master Measurer.

Alternate: Kai I. Egset (Norway), E-mail: egsetk@hotmail.com

333844_10150353547595825_370449655_o

Kai I. Egset (Født 1973). Har drevet med jakt siden guttedagene, først som småviltjeger, men i de siste 20 årene har storviltjakta tatt over. Kai har en plan om å jakte på alle kontinenter. Jakt i Afrika er vel favoritten så langt, men jakt i norsk villmark er heller ikke å forakte.  Kai jobber innen sjømatnæringen, og har drevet med salg av våpen og jaktutstyr de siste 15 årene. Han har bred erfaring med de fleste våpen og jakttyper, og var tidligere aktiv innen organisasjonsarbeide i NJFF.

Alternate: Tom Søborg (Denmark), E-mail: tom@prius.dk

tom bezoar

Tom Søborg har været med på jagt fra tre års alderen og fik allerede jagttegn som 16 årig. Første jagtrejse gennemførte han i 1995 og siden da har han rejst på samtlige kontinen-ter, hvor der kan jages jagtbart vildt.

Tom har altid været mest til riffeljagt ind til jagt med bue tog over i 2008. Jagt med bue er stadig den mest fortrukne jagtform, men han jager med alle våben, der er tilladt at jage med i de respektive lande han besøger. Det har ført til at han har drevet jagt med kniv, spyd, bue, pistol, riffel og hagl. I de seneste år har Tom haft 50 jagtdage om året uden for Danmark og han er især interesseret i at jage nye vildtarter i nye lande. Tom er flerårig medlem af Nordisk Safariklub (NSK) og tidligere bestyrelses-medlem i samme. Siden 2012 har Tom været officiel opmåler for SCI.

Committees:

Donations:

Jens Kjær Knudsen (Denmark) jens@kjaerknudsen.com

Social Media: 

Nils-Ole Stubberud (Norway) nos@scinordic.com

Per Kauffmann (Denmark) per@luneborg.com

Website:

Nils-Ole Stubberud (Norway) nos@scinordic.com

NSCC News Magazine:

Nils-Ole Stubberud (Norway) nos@scinordic.com

Kai I. Egset (Norway) egsetk@hotmail.com

John Kofoed (Norway) john@rauma-jakt-fiskesafari.no

The NSCC trophy of the year award committee:

Donald Larson (Sweden) donald.larsson@safariclub.se

Rasmus Andersen (Denmark) vamo_1@hotmail.com

Carl Hjort Bækby (Denmark) carl@gtltrophy.com

Jens Kjær Knudsen (Denmark) jens@kjaerknudsen.com

Nils-Ole Stubberud (Norway) nos@scinordic.com